Kies uw steen
uit meer dan 100 kleuren!

Esoleren™ is niet enkel isoleren, maar u krijgt ook een gloednieuwe bakstenen gevel.

De kleur kiest u zelf uit het uitgebreide aanbod van kwalitatieve Vandersanden gevelstenen. Strak, modern of gezellige nostalgie. U kiest zelf de stijl die bij u past. 

Formaten

Voor uw gevelrenovatie heeft u de keuze uit 5 formaten van steenstrips (LxBxH):

  • Formaat M50: 190 x 20 x 50
  • Formaat M65: 190 x 20 x 65
  • Formaat WF: 210 x 20 x 50
  • Formaat DF: 210 x 20 x 65
  • Formaat LF40: 240 x 20 x 40

Ook beschikbaar in hoekstrips voor de afwerking van hoeken aan de ramen, deuren en muren.

Download nu de steengids
of ontvang hem
GRATIS in uw brievenbus

Beslis niet op papier,
krijg uw steen
gratis

thuis gestuurd!E-Board® als ontwerpoplossing


Reliëf in baksteen, plafondbekleding of speciale verbanden.
Het kan met E-Board®! 

METSELVERBANDEN EN VOEGEN!

Op beide zijden van de E-Board® platen zijn alle soorten steenverbanden mogelijk. Een standaard halfsteensverband, wildverband, kettingverband, stapelverband,... Als de steenstrips geplaatst zijn, voegt men de gevel op. De voegkleur is sterk bepalend voor uw gevel. 10 à 20 % van de gevel bestaat uit voegen. TIP: probeer altijd proefstukken op uw gevel voordat u alles invoegt.

Of wilt u eerder voor een pure 'baksteenlook' gaan? Kies dan voor een voegloos uitzicht! Dat kan met E-Board®. Hiervoor gebruikt u de achterkant van de isolatieplaten.

Voegloze gevel? E-board® kan het!

De isolatieplaat van E-Board® heeft 2 bruikbare zijden. Eén voor een gevel met voeg en de andere voor een voegloos uitzicht. De vlakke zijde heet E-Board® ZERO, als in nul voegen. De steenstrips plaatst u hier naast en boven elkaar met een afstand van 3 à 4 mm. Resultaat: een pure 'baksteenlook', net als bij verlijmd metselwerk.

Plaatsing:
zelf of via een aannemer?

Bent u een handige doe-het-zelver? Dan plaatst u E-Board® zelf m.b.v de montagehandleiding. Laat u E-Board® liever plaatsen door een vakman? Raadpleeg dan de online tool en zoek een aannemer in uw buurt.