Kies uw steen
uit meer dan 100 kleuren!

Esoleren™ is niet enkel isoleren, maar u krijgt ook een gloednieuwe bakstenen gevel.

De kleur kiest u zelf uit het uitgebreide aanbod van kwalitatieve Vandersanden gevelstenen. Strak, modern of gezellige nostalgie. U kiest zelf de stijl die bij u past. 

 

Download nu de inspiratiegids
of ontvang hem
GRATIS in uw brievenbus

Kwalitatieve steenstrips

Dankzij het sterke merk Vandersanden bent u zeker van topkwaliteit. De bakstenen, en dus ook de steenstrips, zijn vervaardigd volgens de Belgische Benor en Europese CE-normering. 

Met een speciale mortellijm lijmt men de steenstrips op de isolatieplaten. Eénmaal gevoegd, is het eindresultaat exact hetzelfde als een traditionele bakstenen muur. 

Bij Vandersanden heeft u de keuze uit gezaagde steenstrips en ECO-baksteenstrips:

steenstrips Vandersanden
Gezaagde steenstrips

De klassieke gezaagde steenstrips zijn 2cm dik en zijn gezaagd van volle bakstenen. U kiest een baksteenkleur uit het volledige gamma van Vandersanden en wij zagen er steenstrips van.

Bekijk het volledige assortiment baksteenkleuren.

ECO-baksteenstrips

Dit zijn steenstrips geproduceerd in een mal. Duurzaamheid is bij onze producten letterlijk ingebakken en daarom zet Vandersanden sterk in op ECO-baksteenstrippen. Dit zijn strips geproduceerd op ecologiche wijze, met 70% besparing van grondstoffen en 50% besparing van energie tov de gezaagde steenstrips. De ECO-strips zijn minder dan 2 cm dik, zodat u ca. 8 cm winst in muurdikte kan verzilveren met een dikkere isolatielaag, hetgeen het hele E-peil van de woning bevordert. 

Bekijk hier het kleurengamma ECO-baksteenstrips.

Hoe werk ik af aan mijn ramen en deuren ?

Met onze hoeksteenstrips, hoekzoolstrips en zoolsteenstrips werkt u uw gevels perfect af aan ramen, deuren en plafonds.

De finishing touch voor uw bakstenen gevelbekleding.

 

E-Board® als ontwerpoplossing

Reliëf in baksteen, plafondbekleding of speciale verbanden.
Het kan met E-Board®! 

Voegloze gevel? E-board® kan het!

De isolatieplaat van E-Board® heeft 2 bruikbare zijden. Eén voor een gevel met voeg en de andere voor een voegloos uitzicht. De vlakke zijde heet E-Board® ZERO, als in nul voegen. De steenstrips plaatst u hier naast en boven elkaar met een afstand van 3 à 4 mm. Resultaat: een pure 'baksteenlook', net als bij verlijmd metselwerk.

Beslis niet op papier,
krijg uw steen
gratis

thuis gestuurd!