Vraag hier de gratis esolatiegids aan!

Welke premies krijgt u voor het plaatsen van buitengevelisolatie?

Wij geven u graag een volledig overzicht.

 

Zij gingen u voor

buitengevelisolatie E-Board® ZERO gevelsteen Livorno voegloos
Bijna-energieneutraal
Bij veel projecten is het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen ecologisch verantwoord en financiële haalbaarheid. Met E-Board® is dat gelukt.
Lees verder
buitengevelisolatie E-Board ZERO gevelsteen Safora voegloos
Creatieve afwerking
Het resultaat is een heel speels effect. Ons project is nu één mooi geheel, maar tóch met een subtiele scheiding tussen de privéwoning en de wellnessruimte.
Lees verder

Isoleren met impact

Gemiddeld ontsnapt 26% van de warmte in een woning langs de muren. 26% langs het dak. 20% langs ramen en deuren. 15% langs de vloer en 13% via luchtverversing en ventilatieverliezen. Als u zoveel mogelijk warmte wil binnenhouden, kan u zich beter concentreren op de meest impactvolle plaatsen. De juiste keuze is cruciaal. Veel hangt af van hoe, wat en waar u aan dat isoleren begint. Het is dus van uiterst belang dat u zich goed laat informeren. 

De muren zijn één van de koplopers in de lijst. Lees verder en ontdek hoe u door te "esoleren™" al een groot deel van uw energieverliezen wegwerkt. 

Van isoleren naar esoleren™

Esoleren™ is als isoleren maar dan beter. U kleedt uw woning als het ware aan met een warme beschermende jas, die zorgt voor een enorme energiebesparing én een uiterst korte terugverdientijd. ​Maar esoleren™ is meer dan perfect isoleren.