Vraag hier de gratis esolatiegids aan!

Welke premies krijgt u voor het plaatsen van buitengevelisolatie?

Wij geven u graag een volledig overzicht.

 

Zij gingen u voor

Totaalrenovatie
Het lijkt een nieuwbouw, maar dat is het niet. Het was de ideale 2-in- 1 oplossing: isolatie plaatsen en meteen steenstrips erbij.
Lees verder
buitengevelisolatie E-Board® ZERO gevelsteen Livorno voegloos
Bijna-energieneutraal
Bij veel projecten is het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen ecologisch verantwoord en financiële haalbaarheid. Met E-Board® is dat gelukt.
Lees verder

Isoleren met impact

Gemiddeld ontsnapt 26% van de warmte in een woning langs de muren. 26% langs het dak. 20% langs ramen en deuren. 15% langs de vloer en 13% via luchtverversing en ventilatieverliezen. Als u zoveel mogelijk warmte wil binnenhouden, kan u zich beter concentreren op de meest impactvolle plaatsen. De juiste keuze is cruciaal. Veel hangt af van hoe, wat en waar u aan dat isoleren begint. Het is dus van uiterst belang dat u zich goed laat informeren. 

De muren zijn één van de koplopers in de lijst. Lees verder en ontdek hoe u door te "esoleren™" al een groot deel van uw energieverliezen wegwerkt. 

Van isoleren naar esoleren™

Esoleren™ is als isoleren maar dan beter. U kleedt uw woning als het ware aan met een warme beschermende jas, die zorgt voor een enorme energiebesparing én een uiterst korte terugverdientijd. ​Maar esoleren™ is meer dan perfect isoleren.